Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Aldo Hupkes, 52 jaar oud en woonachtig in Deventer. Ik heb ruim 17 jaar ervaring opgedaan als meubelstoffeerder in een klein familiebedrijf. Ná enige tijd vond ik het noodzakelijk om mijn kennis ten aanzien van materialen en stoffen te verbreden en ben ik elders gaan werken.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Stofferen is mijn grote passie vandaar dat ik mijn oude vak weer heb opgepakt. In 2014 ben ik mijn eigen meubelstoffeerderij gestart naast mijn vaste baan.

Ik ben gespecialiseerd in het stofferen van klassieke meubelen op ambachtelijke wijze.  Waarbij ik graag gebruik maak van traditionele materialen zoals daar zijn: jute singlelband, conische veren, koppeltouwen, katoendoek en craine/paardehaar.

Maar uiteraard stoffeer ik ook moderne meubelen, kantoormeubelen, tuinmeubelen, kussens voor in uw caravan enz.  Met elke gewenste stof (leer, kunstleer, velours, katoen en gobelin meubelstof).

Reparatie van uw zitmeubelen behoort ook tot de mogelijkheden. 

 

 

Design meubelen

Het stofferen van designmeubelen behoort ook tot de mogelijkheden. In onderstaande diashow zit u een paar voorbeelden

Bootstoffering

Bootstoffering uitgevoerd met waterafstotende outdoorstof.

Antieke zitmeubelen

Juist bij antieke zitmeubelen is het herstofferen op ambachtelijke wijze van groot belang. Zoveel mogelijk het meubel terugbrengen in haar oude staat.

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen; in een nieuw jasje weer een compleet andere eethoek. Zie onderstaande diashow

Bijzondere projecten

Bijzondere projecten; er is veel mogelijk. Van eetkamerbank tot bootkussens, van kapperstoelen tot opbergbankje. Informeer naar de mogelijkheden!