Duurzaamheid en Circulariteit

Duurzaamheid, circulair en milieubewustheid zijn steeds terugkerende thema’s in onze maatschappij.

Weet u dat meubels gemiddeld om de 7 jaar worden vervangen? De reden daarvan is omdat de meubels vuil of kapot zijn. Alvorens u uw meubels weggooit of naar de kringloop brengt, is het raadzaam om eens bij ons te informeren naar de mogelijkheden.

Wellicht is uw meubel een erfstuk of bent u om een andere reden erg gehecht aan uw meubel en wilt u het meubel eigenlijk niet kwijt. Opnieuw stofferen al dan niet in combinatie met het verbeteren van het zitcomfort is dan zeker een optie.

Herstofferen is een duurzame en milieubewuste keuze. Het draagt bij aan besparing in productie, transport en opslag.

Als meubelstoffeerder zorgen wij er ook voor dat we geen eigen afvalberg creëren.  We vinden het erg belangrijk om eventueel te hergebruiken wat uit oude meubels komt. Zo zullen we altijd proberen om oude vullingen te hergebruiken.  Mochten de polyethers niet meer bruikbaar zijn dan worden deze verzameld voor verwerking door derden. De oude stoffen worden eveneens verzameld in de stoffencontainer voor verwerking door derden.

Met een nieuwe stoffering krijgt u een meubel waar u weer jaren van kunt genieten en wij zorgen ervoor dat uw meubel met karakter en herinneringen kan blijven bestaan. Daarnaast draagt u bij aan een beter milieu!